CO2023

Tilskuerinfo

Fra fredag den 5. maj til søndag den 7. maj spiller Europas bedste discgolf-spillere Copenhagen Open 2023 i Valbyparken. Turneringen er første stop på European Pro Tour.

Overvær turneringen og prøv selv discgolf

Tilskuere er meget velkomne alle tre dage. Ud over at se spillerne konkurrere på banen vil det også være muligt at prøve forskellige discgolf-relaterede aktiviteter i nærheden af banen: Lær forskellige tricks, kast samt putts og vind præmier. Kig forbi turneringscenteret i teltet lige ved banen for at få mere information.

En venlig påmindelse

Ligesom i traditionel golf er spillerne meget fokuserede under spillet, så vi beder indtrængende om, at man holder sig i ro, mens der kastes/puttes og sørger for at have sin mobiltelefon på lydløs. Vi opfordrer alle til at samles langs hullerne for at komme så tæt på spillet som muligt, men samtidig beder vi om, at man ikke krydser banen, mens der er spil i gang.

Find vej

Uanset om du kommer i bil, med offentlig transport, på cykel eller til fods, kan du finde vej via ikonerne på kortet nedenfor eller ved at bruge denne vejviser fra Google.

Kort

Merchandise

Disc Connection sælger både discgolf-udstyr og turneringsmerchandise alle tre dage i turneringscenteret i teltet lige ved banen.

Faciliteter

Toiletter findes tæt på turneringscenteret (spørg eventuelt en af vores frivillige om vej).